actie maand bij massage geregeld in Sneek

Alie Remery

 

Waarom ik dit doe?? In actie voor pink ribbon.

 

De laatste jaren hoor ik steeds meer dames die getroffen worden met borstkanker in mijn omgeving. Doormiddel van preventief mee te doen met het bevolking onderzoek. Aangezien ik zelf ook vrouw ben en volgend jaar ook een oproep krijg. Lijkt dit een juist moment om een maand lang aandacht te vragen voor pink ribbon.  Het goede doel te gaan steunen. En wat terug doen voor de gemeenschap.

 

Pink ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebeid van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding met een beter en langer leven voor iedere borst kankerpatiënt.

 

!n de maand april: ik stel 6 uren beschikbaar. Van elke € 1.- die binnen komt gaat 75 eurocent naar pink ribbon.  Dat is veel meer dan de helft. En wel 75%

2de helft april komt er een informatie boekje over pink ribbon in de brievenbus. Ook hier staat een actie/advertentie in van massage geregeld. Let dus op uw brievenbus.

 

Steun het goede doel en kom in actie reserveer een spieroplossing gerichte massage.

Dit delen = ook actie 

 

Met vriendelijke groeten,

Alie Remery

 

 PS. geen massage en toch de actie willen steunen! wellicht kan u overwegen om te doneren?

Dit kan hier onder ;-)

 

 

 

Laatste donatie

€ 10 28-03-2018 13:29 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding