PILOT & CREW Store

Bernard Jans

De Pilot & Crew Store is gespecialiseerd in uniforme kleding voor de Luchtvaartsector. Dit varieert van klassieke uniform items tot en met bedrijfskleding wat binnen de luchtvaart maar ook daar buiten wordt gedragen.

Wij willen graag een een steentje bijdragen.

De strepen op de schouders van piloten vallen altijd al op, maar special voor de Breast Cancer Awareness maand dragen wereldwijd veel piloten de nog meer opvallende roze strepen in plaats van goud of zilver.

Wij hebben deze epauletten speciaal laten maken en binnenkort op voorraad. De winst zullen wij doneren om borstkanker onderzoek te helpen.

Wij vragen € 15,- voor een set epauletten. De winst à € 5,- zullen wij doneren aan Pink Ribbon.

De Pilot & Crew Store heeft ook een in-house borduurservice. Wij zullen ook kleding borduren met een Pink Ribbon. Niet alleen onze eigen kleding maar ook kleding die mensen al hebben.

Wij vragen voor het borduren van een Pink Ribbon € 7,50. Hiervan gaat € 2,50 naar Pink Ribbon

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding