PILOT & CREW Store

Bernard Jans

De Pilot & Crew Store is gespecialiseerd in uniforme kleding voor de Luchtvaartsector. Dit varieert van klassieke uniform items tot en met bedrijfskleding wat binnen de luchtvaart maar ook daar buiten wordt gedragen.

Wij willen graag een een steentje bijdragen.

De strepen op de schouders van piloten vallen altijd al op, maar special voor de Breast Cancer Awareness maand dragen wereldwijd veel piloten de nog meer opvallende roze strepen in plaats van goud of zilver.

Wij hebben deze epauletten speciaal laten maken en binnenkort op voorraad. De winst zullen wij doneren om borstkanker onderzoek te helpen.

Wij vragen € 15,- voor een set epauletten. De winst à € 5,- zullen wij doneren aan Pink Ribbon.

De Pilot & Crew Store heeft ook een in-house borduurservice. Wij zullen ook kleding borduren met een Pink Ribbon. Niet alleen onze eigen kleding maar ook kleding die mensen al hebben.

Wij vragen voor het borduren van een Pink Ribbon € 7,50. Hiervan gaat € 2,50 naar Pink Ribbon

De stichting Pink Ribbon maakt per 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding en is op 1 januari 2021 gefuseerd met KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon wordt als een eigen merk binnen de KWF organisatie aangewend. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.