PILOT & CREW Store

Bernard Jans

De Pilot & Crew Store is gespecialiseerd in uniforme kleding voor de Luchtvaartsector. Dit varieert van klassieke uniform items tot en met bedrijfskleding wat binnen de luchtvaart maar ook daar buiten wordt gedragen.

Wij willen graag een een steentje bijdragen.

De strepen op de schouders van piloten vallen altijd al op, maar special voor de Breast Cancer Awareness maand dragen wereldwijd veel piloten de nog meer opvallende roze strepen in plaats van goud of zilver.

Wij hebben deze epauletten speciaal laten maken en binnenkort op voorraad. De winst zullen wij doneren om borstkanker onderzoek te helpen.

Wij vragen € 15,- voor een set epauletten. De winst à € 5,- zullen wij doneren aan Pink Ribbon.

De Pilot & Crew Store heeft ook een in-house borduurservice. Wij zullen ook kleding borduren met een Pink Ribbon. Niet alleen onze eigen kleding maar ook kleding die mensen al hebben.

Wij vragen voor het borduren van een Pink Ribbon € 7,50. Hiervan gaat € 2,50 naar Pink Ribbon

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.