Coaching voor Pink Ribbon

Caroline Schoenmakers

Borstkanker is een thema in mijn leven. Mijn zus Margriet overleed op 41 jarige leeftijd aan borstkanker, mijn schoonzus Karin op 40 jarige leeftijd en mijn nichtje Liesbeth op 30 jarige leeftijd. Drie jonge vrouwen binnen 6 jaar.  

In de familie van mijn schoonzus is BRCA 2 (afwijkend borstkanker-gen) vastgesteld waardoor duidelijk werd dat het om een genetische variant ging. Binnen mijn eigen familie hebben we ook onderzoek laten doen maar daar kwam niet concreet iets uit. Dit betekende niet dat het daarmee niet genetisch was. Het betekende alleen maar dat er geen afwijking vastgesteld kon worden. Die genetische afwijking is er waarschijnlijk wel want borstkanker bij twee jonge vrouwen in een familie duidt vrijwel altijd op genetische afwijkingen Er is dus meer onderzoek nodig! 

En voor die onderzoeken is geld nodig. En alle kleine beetjes helpen!

Wat: een uur coaching voor 15 euro en de opbrengst gaat in zijn geheel naar Pink Ribbon.
Wanneer: vrijdag 12 oktober, donderdag 25 oktober of vrijdag 26 oktober.
 
Waar: coachingspraktijk Caroline Schoenmakers Coach, Röntgenlaan 9 in Zoetermeer (cscoach.nl).

Doe je mee?  

Stuur een mail naar caroline@cscoach.nl of bel me op 06 444 82 610 dan maken we een afspraak!

Hartelijke groet,

Caroline

Laatste donaties

€ 15 23-10-2018 17:20 uur
€ 127,50 24-09-2018 15:31 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding