Vrijwilligers gezocht: groepen vrijwilligers in geheel Nederland!

Dina E. van Reulen

Vrijwilliger gezocht!

Oktober is de maand van borstkanker, tijd voor een actie!

Ik wil “Een Kurkuma Smoothie Actie voor Pink Ribbon” organiseren,

doet u mee ? Zeg niet "nee", maar sta op en doe mee!

Het is Oktober en zoals ieder jaar is Oktober "Pink Ribbon Maand". Bij borstkanker denk u misschien meteen aan vrouwen 1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker in haar leven. Maar wist u dat er per jaar ook 100 mannen de diagnose borstkanker krijgen? Borstkanker raakt ons allemaal, direct of indirect.  

Duizenden vrouwen zijn slachtoffer van deze nare ziekte, maar er is nog steeds geen afdoende medicijnen gevonden voor genezing ben zelf geconfronteerd geweest met deze ziekte (3 knobbeltje in mijn linkerborst) 7/8 jaar geleden.

De specialisten / wetenschappers hebben jaren veel verschillende onderzoekingen gedaan en nog over verschillende ziekten, maar op 27 november 2014 is de nieuwe site VolksgezondheidEnZorg.info gelanceerd. Nederland telt 5,3 miljoen mensen met een chronische ziekte, komt veel voor in de leeftijd vanaf 55 jaar en ouder. Ik hoop van harte dat binnenkort de onderzoekers / wetenschappers hun doel weten te bereiken om deze ziekten te kunnen voorkomen, zodat ons leven en samenleving verbetert zal worden.

Het is bekent dat miljoenen mensen lijden aan hun ziekten, maar kunnen we er heel weinig tegen doen? Nee, wij kunnen iets doen om de kwaliteit van ons leven te verbeteren, wij moeten er voor vechten en blijven zoeken naar alternatieve genezing b.v.: het veranderen van ons levensstijl, eetpatroon en veel meer gaan bewegen. Mijn mening is dan ook dat zowel bij kinderen als volwassenen hierdoor minder soorten ziektes zullen ontstaan, met name zoals kanker, Alzheimer, Parkinson, prostaatkanker, alvleesklierkanker, borstkanker, huidkanker, kinderleukemie, artritis en reumatische artritis, depressief, obesitas en overgewicht. 

Wij moeten zo snel mogelijk met verandering van ons eetpatroon en gezonde levensstijl  gaan beginnen, probeer meditatie of yoga dat zal ook bijdrage het proces te gaan versnellen.

Zelf wil ik iets leveren aan de maatschappij met: "Kurkuma Smoothie Acties voor Pink Ribbon" !

Wat is Kurkuma Smoothie ? het is een bio kurkuma drank hierin worden verschillende verse vruchten aan toe gevoegd het geheel mengen in een blender en men krijg een geweldige en bijzondere Smoothie.

Wij hebben twee soorten smoothie:

1. Kurkuma Smoothie Blauwe Bessen: Kurkuma, tamarinde, citroen, blauwe bessen, banaan en sinaasappels.

2. Kurkuma Smoothie Aardbeien: Kurkuma, tamarinde, citroen, aardbeien, banaan en meloen.

Van de verkoopprijs Smoothie € 2,40 á 250 ml, per verkochte beker wordt € 1,10 gedoneerd aan Pink Ribbon. De donatie kun u overmaken op rekeningnummer (IBAN nummer): NL23RABO0333777999 t.n.v. KWF/Pink Ribbon te Amsterdam. Vermeldt ook de groep naam, area en "Kurkuma Smoothie Acties voor Pink Ribbon".

Met deze actie, zoek ik groepen vrijwilligers in geheel Nederland die mij willen helpen om deze actie in uw eigen regio te organiseren om deze geweldige en bijzondere smoothie te verkopen zodat we een kleine bijdrage kunnen leveren voor verdere onderzoeken. Helaas kan ik het zelf niet alleen maar uw hulp dringend daar bij nodig.

Per groep verwacht ik een minimale verkoop van 100 bekers Smoothies, ook eenlingen zijn natuurlijk van harte welkom. Voor meer informatie, neem contact met mij op email: dina.rt@home.nl

 

Pink Ribbon missie: "Een beter en langer leven voor de borstkankerpatiën"

Laatste donatie

€ 15 03-10-2017 23:45 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding