Boek nu een Vriendinnenshoot en steun Pink Ribbon!

Fotograaf Tessa Witvoet

 

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan Pink Ribbon door te laten zien hoe mooi vrouwen en hun vriendschap is. En ook in slechte tijden van ziekte is vriendschap een zeer belangrijke steun.

Jullie worden verwelkomt in onze speciale 'pink room' met een kopje thee of koffie. Na een laatste check in de spiegel is het tijd voor de fotoshoot! De foto's zullen een mooie aandenken worden van jullie vriendschap maar ook de fotoshoot zelf zal een leuke herinnering blijven.


Het is ook mogelijk om eventueel een kledingwissel te doen aangezien jullie 20 - 30 min. de tijd hebben voor de shoot. Vervolgens worden de foto’s professioneel nabewerkt.
Per persoon kan je 1* foto uitzoeken, deze uitgezochte foto wordt afgedrukt op 10x15cm en digitaal verstuurd voor social media. 

*Mocht je meerdere foto's willen hebben dat kan natuurlijk maar dat valt buiten de pakketprijs.

 

Het vriendinnen pakket :

  • op afspraak vanaf 3 oktober
  • maximaal 10 personen
  • koffie/thee in de 'pink room'
  • duur fotoshoot 20 – 30 min. eventueel 1 kledingwissel
  • professionele nabewerking
  • inclusief 1 afdruk per persoon naar keuze op 10x15 cm
  • de gekozen foto digitaal voor social media (dit is met FTW logo en pink ribbon actie logo)

 

Prijs €150,00

Hiervan gaat €50 naar Pink Ribbon

 

Maak nu een afspraak en bel ons 020 686 6060 of email voor meer informatie naar info@asa-foto.nl!

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding