Furnea helpt mee

Furnea De online meubelwinkel

Wij zijn een maatschappelijk betrokken onderneming en we willen proberen jaarlijks minimaal 3-4 initiatieven steunen om zo bij te dragen aan onze maatschappij. De start hebben we gegeven met een samenwerking met het Rode Kruis en het was een succes. We willen zo een deel van onze omzet steeds doneren om zo een bijdrage te leveren. De tweede samenwerking wensen we met uw organisatie aan te gaan.

Laatste donatie

€ 626,44 Oktober is borstkankermaand. In deze maand slaan we met heel Nederland de handen ineen om vrouwen met borstkanker extra te steunen. Dit doen we door geld in te zamelen voor Stichting Pink Ribbon. Geld dat wordt gebruikt voor meer borstkankeronderzoek. En dat is heel hard nodig. Want 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt de diagnose bortskanker. Samen komen we in actie! Tijdens de oktober borstkankermaand worden er heel veel mooie acties georganiseerd. En ook Furnea komt in actie om geld in te zamelen voor meer borstkankeronderzoek. Dit doen we door 1% van onze omzet te doneren aan Pink Ribbon. Plaats je deze maand dus een bestelling bij Furnea? Dan doneren wij een deel van het aankoopbedrag aan dit goede doel. Samen staan we sterker tegen borstkanker! 09-11-2020 10:17 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.