Bijou Daisy komt in actie voor Pink Ribbon!

Hélène Huizinga

Alweer het 5e jaar doen wij al mee met "Oktobermaand borstkankermaand" met inzamelen van geld voor Pink Ribbon. Wij vinden het heel belangrijk dat er veel meer onderzoek wordt gedaan om de ziekte te behandelen en te genezen. Daar dragen wij graag een steentje aan bij. Via onze webshop verkopen we handgemaakte armbandjes die in het teken staan van Pink Ribbon. Het armbandje kost € 9,95 inclusief verzending. Er gaat € 4,00 van elk verkocht armbandje naar de Stichting. Onze missie is zoveel mogelijk geld op te halen in oktober. Help jij ons?

Laatste donatie

€ 220 Webshop Bijou Daisy heeft 220 euro opgehaald door de verkoop van armbandjes. Echt geweldig want ieder jaar wordt het bedrag hoger. 04-11-2019 11:21 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.