In actie voor Pink Ribbon

Hélène Huizinga

Voor het 6e jaar helpen wij in oktober mee om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Wij vinden onderzoek ontzettend belangrijk omdat teveel vrouwen hier mee te maken krijgt. Zeker in deze moeilijke Coronatijd is het geld nog harder nodig. Bijou Daisy heeft mooie armbandjes ontworpen. Een deel van de opbrengst gaat naar Pink Ribbon. Help ook mee en steun Pink Ribbon!

Laatste donaties

€ 461 Via mijn webshop ben ik een actie gestart door het verkopen van armbandjes. Voor het 6e jaar alweer en ieder jaar is het bedrag hoger wat ik ophaal. Is het mogelijk om een schrijven of certificaat te ontvangen van het gestorte bedrag. Dan kan ik dat delen met degene die een armband hebben gekocht? 02-11-2020 16:35 uur
€ 15 30-09-2020 11:46 uur
De stichting Pink Ribbon maakt per 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding en is op 1 januari 2021 gefuseerd met KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon wordt als een eigen merk binnen de KWF organisatie aangewend. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.