Coachingrid 2 jaar!

Ingrid van Veldhuizen

Mijn bedrijf Coachingrid bestaat op vrijdag 27 juli alweer 2 jaar en dat wil ik graag op een bijzondere manier vieren. Door mijzelf te laten sponsoren voor mijn wandeling gaat de totale opbrengst naar Pink Ribbon. Ook ik heb in mijn directe omgeving te maken gehad met borstkanker. Sommigen hebben het overleefd, anderen niet. Hoe mooi is het om op deze manier, tijdens mijn wandeling, even letterlijk stil te staan om samen al deze mensen te herdenken en te steunen.

Dus sponsor mij en loop zelf mee als je zin en tijd hebt!

Wil je wel even een mail sturen naar info@coachingrid.nl om te laten weten met hoeveel personen je meeloopt? 

De wandeling duurt ca. 90 minuten (maximaal 5 km) We lopen rustig over de hei naar de Kreelse plas om daar een kwartier in stilte te genieten van de natuur. Daarna lopen we weer terug om af te sluiten met een gezamenlijk kopje koffie of thee.

Vrijdag 27 juli 9.30-11.30 uur vanaf Pannenkoekenhuis de Langenberg, Arnhemseweg 120 te Ede (het drankje na afloop wordt door De Langenberg gesponsord!)

Laatste donaties

€ 80 30-07-2018 11:05 uur
€ 25 Hallo Ingrid, Heel veel succes met je actie voor Pink Ribbon! 29-07-2018 21:52 uur
De stichting Pink Ribbon maakt per 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding en is op 1 januari 2021 gefuseerd met KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon wordt als een eigen merk binnen de KWF organisatie aangewend. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.