Coachingrid 2 jaar!

Ingrid van Veldhuizen

Mijn bedrijf Coachingrid bestaat op vrijdag 27 juli alweer 2 jaar en dat wil ik graag op een bijzondere manier vieren. Door mijzelf te laten sponsoren voor mijn wandeling gaat de totale opbrengst naar Pink Ribbon. Ook ik heb in mijn directe omgeving te maken gehad met borstkanker. Sommigen hebben het overleefd, anderen niet. Hoe mooi is het om op deze manier, tijdens mijn wandeling, even letterlijk stil te staan om samen al deze mensen te herdenken en te steunen.

Dus sponsor mij en loop zelf mee als je zin en tijd hebt!

Wil je wel even een mail sturen naar info@coachingrid.nl om te laten weten met hoeveel personen je meeloopt? 

De wandeling duurt ca. 90 minuten (maximaal 5 km) We lopen rustig over de hei naar de Kreelse plas om daar een kwartier in stilte te genieten van de natuur. Daarna lopen we weer terug om af te sluiten met een gezamenlijk kopje koffie of thee.

Vrijdag 27 juli 9.30-11.30 uur vanaf Pannenkoekenhuis de Langenberg, Arnhemseweg 120 te Ede (het drankje na afloop wordt door De Langenberg gesponsord!)

Laatste donaties

€ 80 30-07-2018 11:05 uur
€ 25 Hallo Ingrid, Heel veel succes met je actie voor Pink Ribbon! 29-07-2018 21:52 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding