InShared, samen hebben we meer impact dan alleen

InShared We all benefit

InShared
We all benefit

Samen hebben we meer impact dan alleen!

Dat motto is ons op het lijf geschreven. Zo werken we volgens het principe: als we met z'n allen minder schade maken dan houden we geld over. Geld dat we vervolgens weer terug geven aan onze klanten die geen schade hebben gehad, in de vorm van Jaarbeloning. Ook dit jaar keren we aan 1-op-de-3 klanten een bedrag uit. Dit varieert van enkele euro's tot aan bedragen boven de 100 euro. Geld waar onze klanten recht op hebben en dus ook zelf kunnen kiezen wat ze hiermee willen doen. Maar moet u zich eens voorstellen wat we met de bijna €1.000.000 aan Persoonlijke jaarbeloning samen voor goeds kunnen doen! Er zijn klanten die hun Jaarbeloning liever aan een goed doel schenken. Dat vinden we lief. En dat willen we graag mogelijk maken.  

Op ons kantoor werd voor deze 1e actie het meest gekozen voor Pink Ribbon. Een organisatie die onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker financiert. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Dat is hard nodig, want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. 

Doet u ook mee? 

Met vriendelijke groeten, 
Van iedereen bij InShared

 

Laatste donatie

€ 20.242,89 25-04-2018 15:58 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.