InShared, samen hebben we meer impact dan alleen

InShared We all benefit

InShared
We all benefit

Samen hebben we meer impact dan alleen!

Dat motto is ons op het lijf geschreven. Zo werken we volgens het principe: als we met z'n allen minder schade maken dan houden we geld over. Geld dat we vervolgens weer terug geven aan onze klanten die geen schade hebben gehad, in de vorm van Jaarbeloning. Ook dit jaar keren we aan 1-op-de-3 klanten een bedrag uit. Dit varieert van enkele euro's tot aan bedragen boven de 100 euro. Geld waar onze klanten recht op hebben en dus ook zelf kunnen kiezen wat ze hiermee willen doen. Maar moet u zich eens voorstellen wat we met de bijna €1.000.000 aan Persoonlijke jaarbeloning samen voor goeds kunnen doen! Er zijn klanten die hun Jaarbeloning liever aan een goed doel schenken. Dat vinden we lief. En dat willen we graag mogelijk maken.  

Op ons kantoor werd voor deze 1e actie het meest gekozen voor Pink Ribbon. Een organisatie die onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker financiert. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Dat is hard nodig, want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. 

Doet u ook mee? 

Met vriendelijke groeten, 
Van iedereen bij InShared

 

Laatste donaties

€ 36 Omdat zowel mannen als vrouwen, jij en ik gewoon borstkanker kunnen krijgen en we dan allemaal geholpen willen worden en beter willen worden. 06-11-2020 21:40 uur
€ 27 Ik heb gedoneerd omdat ik steun krijg van mensen om mij heen en daarmee Pink Ribbon help in hun onderzoek naar borstkanker. 06-11-2020 21:32 uur
De stichting Pink Ribbon maakt per 25 oktober 2016 onderdeel uit van KWF Kankerbestrijding en is op 1 januari 2021 gefuseerd met KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon wordt als een eigen merk binnen de KWF organisatie aangewend. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.