Lifemaxx voor Pink Ribbon

Lifemaxx Fitness

Lifemaxx voor Pink Ribbon

Omdat wij werkzaam zijn in de fitnessbranche, is gezondheid een groot onderdeel van onze dagelijkse bezigheden. Mede daarom willen wij ons graag inzetten voor een goed doel waarbij gezondheid centraal staat. Wij hebben gekozen voor Pink Ribbon, omdat wij het ontzettend belangrijk vinden om te ondersteunen bij de financiering van onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Speciaal voor Pink Ribbon hebben wij een limited edition 15kg roze Crossmaxx® competition bar ontwikkeld, voor alle sterke vrouwen! Van de opbrengst van deze bars, doneren wij 50% aan Pink Ribbon.

Heb jij al een mooie Crossmaxx® bar, of wil je nòg meer doen voor Pink Ribbon? Dan kun je ook doneren via deze actiepagina. Samen kunnen wij veel bereiken! Ons doel is om €7500,- euro op te halen. Help jij ons mee? Meer informatie op de speciale Pink Ribbon pagina op onze website www.lifemaxx.com

Laatste donaties

€ 6.670 05-11-2020 12:35 uur
€ 15 09-01-2020 16:31 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.