Vier het leven: Tapas & Mocktails bij Zuss&COffee en La Bella Cucina

Zuss&COffee Koudekerke

Wij zijn twee horeca ondernemers die afgelopen jaar de diagnose borstkanker kregen. Jose van La Bella Cucina in Vlissingen en Mariëlle van Zuss&COffee in Koudekerke. 

Wij willen ons inzetten om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Dit doen we dmv een gezellige middag te organiseren op zondag 10 oktober waar we met heerlijke tapas, mocktails en fijne muziek het leven zullen vieren in beide horeca gelegenheden tegelijk.....samen staan we sterk! 

Voor de middag bij La Bella Cucina zijn nog enkele plekken vrij maar wees snel als je nog wil deelnemen (inschrijven: zie site of soc media la bella cucina) want het loopt snel vol. Zuss&COffee is al vol.

Doneren via de roze donatie knop mag altijd, dan zijn we u/je heel erg dankbaar namens Pink Ribbon!

Lieve groeten José en Mariëlle (en onze drijvende kracht Yvonne)

Laatste donaties

€ 50 10-11-2021 12:24 uur
€ 56 Veel liefs en super bedankt voor het kopen van de scrunchies om zo bij te dragen aan dit mooie doel! 01-11-2021 15:20 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding