Help! Studio Y-nique haar doel te behalen.

Rigtsje van der Wal

I WANT TO BE A PART OF SOMETHING BIG AND BEAUTIFUL!

Ik ben iemand die zich graag in wil zetten voor mens en natuur. Daarom loop ik al een tijdje met de gedachte om mijn allround nagelstudio in te zetten voor een goed doel. Hierbij is Pink Ribbon al vaker naar voren gekomen omdat ik mij erg verbonden voel met de missie van de organisatie: financiering vinden voor onderzoek naar behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. 

De komende tijd wil ik doormiddel van verschillende acties, donaties verzamelen voor Pink Ribbon:

  • In de maand Oktober zal ik in de salon, per afspraak €1,00 doneren aan Pink Ribbon
  • De komende tijd zal ik regelmatig leuke productpakketjes veilen op https://www.facebook.com/StudioYnique om hiermee een leuk bedrag te verzamelen en te doneren aan Pink Ribbon

Wil jij mij helpen om geld te verzamelen? 

  • Maak in de maand Oktober een afspraak bij Studio Y-nique
  • Biedt mee op mijn facebookpagina voor leuke producten
  • Doneer via mijn persoonlijke actiepagina of via de spaarpot in de salon

Met deze acties wil ik voor het eind van de maand Oktober €500,00 ophalen voor onderzoek naar borstkanker! (Studio Y-nique bestaat in 2019 5 jaar, daarom is mijn streven om voor ieder jaar €100,00 te verzamelen). 

HELP JIJ MEE?

🌸Rigtsje

Laatste donaties

€ 38 31-10-2019 11:16 uur
€ 5 07-09-2019 13:54 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.