CrossFit Challenge

Welke barbell challenge organiseer jij? 

Organiseer een Battle of the Box, Burpee Mile, Clean & Jerk Challenge, Weightlifting event of verzin zelf iets. De maand oktober is (internationale) borstkankermaand. In deze maand worden er heel veel acties georganiseerd waarbij geld wordt opgehaald voor Pink Ribbon. Crossfit gyms door heel Nederland organiseren evenementen en challenges om geld op te halen voor borstkankeronderzoek. Dit is hard nodig want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker.

Organiseer een Battle of the Box! Wie binnen jouw gym maakt de meeste box-jumps in 2 minuten?

Organiseer een Burpee Mile! Welk tweetal legt de 1609 meter zo snel mogelijk af? De euro's die je ophaalt voor borstkankeronderzoek worden afgehaald van jouw totale tijd (euro per seconde).

Organiseer een Clean en Jerk event! Wie binnen jouw gym maakt 30 Clean en Jerks (binnen jouw gewichtsklasse) in een zo snel mogelijke tijd?

Organiseer een Weightlifting event! Wie binnen jouw gym lift de meeste kilo's (3 pogingen)? 

Organiseer iets anders! Het maakt niet uit wat je doet, maar dat je iets doet voor borstkankeronderzoek. Heb jij iets leuks in gedachten of organiseer je een leuk event. Maak een actie aan en zamel geld in voor borstkankeronderzoek.

Organiseer jij, met jouw crossfit club, een barbell challenge voor borstkankeronderzoek?

Start dan nu een actie!

Denise Grooters

acties@pinkribbon.nl

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.