VerlosMoeder voor Pink Ribbon

Djanifa VerlosMoeder da Conceicao

Als verloskundige kom ik vaak in contact met het zwangere of net bevallen lichaam. Ik blijf het zo intens mooi en bijzonder vinden dat je met je lichaam jouw kind(eren) kan voorzien van alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft.

Een belangrijk onderdeel van je lijf zijn dan ook je borsten en die zijn dan een hele verandering ondergaan! Vaak wordt er gekozen voor borstvoeding vanwege de voordelen voor je kindje. Maar jij als borstvoeding gevende ouder bent ook superbelangrijk! Een van de redenen waarom ik de spotlight wil zetten op het creëren van awareness van borstkanker.

Wist je dat 1 op de 7 vrouwen in Nederland borstkanker krijgt? En dat je door het geven van borstvoeding een kleinere kans hebt om later borstkanker te ontwikkelen? Hoe langer je borstvoeding geeft, hoe beter je tegen borstkanker bent beschermd.

Met mijn platform wil ik dan ook awareness verspreiden over het verkleinen van de kans op borstkanker en hoe je jezelf kan onderzoeken.

Laatste donatie

€ 15 13-10-2022 11:33 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding