Silkartflowers by Gabrielle voor Pink Ribbon

Gabrielle van der Schoor

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen.

Omdat kanker al van jongs af aan een rol speelt in mijn leven, vind ik het erg belangrijk dat er veel aandacht is voor Pink Ribbon.

Mijn moeder vecht met en tegen kanker al van voor ze zwanger was van mij. Voor de beeldvorming, ik wordt in oktober 37 jr.

Als klein meisje besefte ik niet wat kanker is, wat kanker doet, hoe ziek het iemand maakt, dat je iemand kan verliezen aan kanker.
Toen ik op een bepaalde leeftijd kwam en wel besefte wat kanker doet, greep me dit enorm aan.
Mijn moeder kocht ooit voor mijn zusje en mij een Pink Ribbon armbadje. Ze vertelde waar dit armbandje voor was, en sindsdien koop ik standaard ieder jaar het Pink Ribbon armbandje.

Ik vind het erg belangrijk dat onderzoeken mogelijk blijven, om zo hopelijk toch ooit kanker te kunnen genezen.
Hiervoor is geld nodig, veel geld!

Ik wil daarom graag met Silkartflowers een extra donatie doen. Van ieder boeket, vaas, of een combinatie van een boeket met vaas zal een percentage gedoneerd worden aan Pink Ribbon. Om welk bedrag dit gaat, is te vinden bij de productinformatie op de webshop.

Klik hier voor de speciale actiepagina op silkartflowers.com

Laatste donatie

€ 25 14-09-2022 20:22 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding