TCT Wierden in actie voor Pink Ribbon

TCT Wierden

Wij komen in actie! Jij ook? 

De maand oktober staat in het teken van Pink Ribbon. Pink Ribbon is er speciaal voor vrouwen (en mannen) met borstkanker. 

Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker.

Samen met onze TCT leden zullen we daarom deze maand gebruiken om geld in te zamelen, en Pink Ribbon te steunen met hun missie! Wil je meewerken aan dit goede doel? Koop onze lekkere brownies, cheescake, bloemetjes of leuke armbandjes!

Wij verzorgen een aantal activiteiten waarbij je geld kunt inzamelen.
In het kort gaan wij:

  • Op vrijdag 21 oktober gaan we een groepsles & Les Mills event houden waarbij elke les 20 minuten duurt. We beginnen om 18:30 uur en eindigen om 21:00 uur. Je mag één les meedoen of meerdere. Wat kan je verwachten? Onder andere HIIT, Jumping Fitness, Les Mills BODYPUMP, CORE & BODYBALANCE. Vraag sponsoring aan bij vrienden en familie!
  • Op vrijdag 28 oktober organiseren we een Jumping Fitness challenge. Sponsoring kan per Jump ;) of voor een vast bedrag, toegankelijk voor iedereen die een donatie heeft gedaan!
  • Op zaterdag 29oktober organiseren wij van 10:45 uur tot 12:00 uur een speciale Pink Ribbon Yin Yoga sessie. 
  • Brownies, cheesecake, bloemetjes en leuke armbandjes verkopen we bij TCT gedurende de hele maand. De opbrengst zal volledig naar Pink Ribbon gaan. 

Aanvullende acties zullen ter zijne tijd worden gedeeld.

Je kan er ook voor kiezen je eigen uitdaging samen te stellen. Wat wil jij bereiken deze maand? Deel het met ons!

Team TCT Wierden

 

Laatste donaties

€ 25 01-11-2022 17:59 uur
€ 10 01-11-2022 17:02 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding