Training Center Twente in actie voor Pink Ribbon

Training Center Twente

Oktober = borstkankermaand. Pink Ribbon financiert onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Samen met onze TCT ninja's zullen we daarom deze maand gebruiken om geld in te zamelen, en Pink Ribbon te steunen met hun missie!

Supporting breast cancer research burpee by burpee!

Wij verzorgen een aantal activiteiten waarbij je geld kunt inzamelen. In het kort gaan wij:

  • Op 15 oktober gaat coach Aurora een marathon roeien! Roei met haar samen naar de finish: een hele marathon, of een stukje van de afstand. Vraag sponsoring aan bij vrienden en familie per meter, of voor een vast bedrag.
  • Op 28 oktober 1000 burpees doen. Doe deze alleen, of deel de smart in een team van 2, 3, 4 of 5 personen. Sponsoring kan weer per burpee, of voor een vast bedrag. Als alternatief wordt er een benchmark girl-wod geprogrammeerd, toegankelijk voor iedereen die een donatie heeft gedaan!
  • Elke week zal een benchmark girl-wod worden geprogrammeerd om geld in te zamelen.
  • Brownies en taart verkopen bij TCT gedurende de hele maand. De winst zal volledig naar Pink Ribbon gaan. Met dank aan SamSam Enschede <3.

Aanvullende acties zullen ter zijne tijd worden gedeeld.

Je kan er ook voor kiezen je eigen uitdaging samen te stellen. Wat wil jij bereiken deze maand? Eindelijk die eerste pull-up of double-unders aanleren? Deel het met ons!

Laatste donaties

€ 45 31-10-2022 17:29 uur
€ 25 31-10-2022 10:45 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding