Team Riwal Hoogwerkers

Riwal steunt Pink Ribbon

Riwal is een verhuur- en verkoopspecialist op het gebied van hoogwerkers en verreikers. Wij zijn voortdurend op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen waarbij economische, sociale en ecologische belangen in balans staan tot mens, milieu en maatschappij. Onze steun aan Pink Ribbon, waarbij Riwal een bijdrage kan leveren aan borstkankeronderzoek, past dan ook binnen deze strategie.

Een van Riwals initiatieven, waarmee gaan starten is door twee roze hoogwerkers ‘De Pink Ladies’ op te nemen in de verhuurvloot. Klanten die deze hoogwerkers huren, dragen een deel van de verhuurprijs af voor Pink Ribbon en wij hopen hiermee een mooi bedrag op te halen. 

Meer informatie vind je hier : https://bedrijven.voorpinkribbon.nl/team/team-riwal-hoogwerkers/updates

Na de introductie van onze Pink Ladies, zullen we dit jaar meer acties initiëren, dus houd onze actiepagina in de gaten en help mee om meer borstkankeronderzoek mogelijk te maken.  

Laatste donaties

€ 10 17-09-2020 17:32 uur
€ 15 17-09-2020 17:18 uur
Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.