Team Riwal Hoogwerkers

Riwal steunt Pink Ribbon

Riwal is een verhuur- en verkoopspecialist op het gebied van hoogwerkers en verreikers. Wij zijn voortdurend op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen waarbij economische, sociale en ecologische belangen in balans staan tot mens, milieu en maatschappij. Onze steun aan Pink Ribbon, waarbij Riwal een bijdrage kan leveren aan borstkankeronderzoek, past dan ook binnen deze strategie.

Een van Riwals initiatieven, waarmee gaan starten is door twee roze hoogwerkers ‘De Pink Ladies’ op te nemen in de verhuurvloot. Klanten die deze hoogwerkers huren, dragen een deel van de verhuurprijs af voor Pink Ribbon en wij hopen hiermee een mooi bedrag op te halen. 

Meer informatie vind je hier : https://bedrijven.voorpinkribbon.nl/team/team-riwal-hoogwerkers/updates

Na de introductie van onze Pink Ladies, zullen we dit jaar meer acties initiëren, dus houd onze actiepagina in de gaten en help mee om meer borstkankeronderzoek mogelijk te maken.  

Laatste donaties

€ 182 10-11-2021 14:17 uur
€ 720 Omzet van onze Pink ladies ( Aquadraat, Rotterdamsche Maintenance Group & Stg Pow Now ) 26-10-2021 16:20 uur
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken. Pink Ribbon is onderdeel van KWF Kankerbestrijding