Actietools

Om je te helpen met het actievoeren hebben we een aantal tools voor je ontwikkeld. Dat maakt het vragen om donaties een stukje makkelijker.

Tip: zorg ervoor dat je persoonlijke actiepagina volledig is ingevuld met jouw persoonlijke motivatie en profielfoto. 

Social media afbeeldingen
Post deze afbeeldingen op je Facebook pagina (en vraag iedereen om ze te delen), WhatsApp ze naar je vrienden en zet ze op je LinkedIn pagina. Zo bereik je in no-time honderden potentiële sponsors.

  

Poster
Zijn er nog buren, collega’s of vrienden die niet weten dat je actie voert? Hang deze poster op. Vul het voorbeeld aan met je persoonlijke boodschap en printen maar. Hangt er al één in de lift? Check. Kleedkamers, kantine, koffieautomaat, koelkast? Check!

Visitekaartjes

Visitekaartjes ontvangen is erg fijn. Zo hebben jouw vrienden de gegevens van jouw actie letterlijk bij de hand en kunnen ze op een rustig moment, in hun eigen tijd een donatie aan jouw actie maken.

Print, knip en deel deze kaartjes uit en probeer het eens.

 

Jampotwikkel
Heb je een kantoor, vereniging, kantine of sportclub? Zet er een (jam)pot voor donaties neer. Print en knip deze wikkel uit en wikkel ‘m om de pot of fles.

 

Tip: doe zelf alvast vijf euro in de pot om het goede voorbeeld te geven.

Schakel een hulplijn in
Ben je digitaal niet zo handig of is jouw computer niet zo snel? Stuur dan een email naar acties@pinkribbon.nl of bel met 0900-2020240, dan helpen we je erbij.

Downloads

Visitekaartjes
Visitekaartjes
Jampotwikkel
Jampotwikkel
Poster
Poster
Starterskit
Starterskit